Kétgólos magyar vereség az olimpiai bajnoktól

doszerk - 2017. november 23. 22:28

A magyar női kézilabda-válogatott két góllal, 35-33-ra kikapott az olimpiai bajnok orosz csapattól a norvégiai Möbelringen Kupa csütörtöki, első napján.

A találkozót nem kezdte jól a magyar együttes. Rasmussennek már a tizedik percben időt kellett kérnie, mivel már nyolc kapott gólnál járt csapata. A dán szakember instrukciói valamelyest hatottak, Görbicz Anitáék hátul keményebben játszottak, gyorsan feljöttek egy gólra. A félidő végéig sajátos fogócskát játszott a két csapat: az oroszok ugyanis rendre megléptek három góllal, majd a magyarok egyre feljöttek. A nagyszünetre 17-18-nál vonultak le Kovacsics Anikóék. A második játékrészben nem sokat változott a meccs képe, a hatékony szélső játékkal és kiváló betörésekkel eredményesen dolgozó magyar válogatott kitartóan üldözte riválisát, ám az egyenlítés kapujában mindig hibázott, így riválisa végül két góllal legyőzte.

Möbelringen Kupa, 1. forduló:
Oroszország-Magyarország 35-33 (18-17)

-MTI-

A rovat további hírei: Sport

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.

Értékes döntetlen a felnőttek között

Értékes döntetlen a felnőttek között

2024. ápr. 29.

Fordulatos csatában ért el 25-25-ös döntetlent a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U21-es csapata a Tököl vendégeként az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Nyolc között az ifik

Nyolc között az ifik

2024. ápr. 29.

A Polo SC ellen aratott magabiztos, tizenegy gólos győzelemmel jutott be a rájátszásba a DFVE ifjúsági leány vízilabda csapata.

Megérdemelt DFC-siker

Megérdemelt DFC-siker

2024. ápr. 29.

Két súlyos sérülés és egy kiállítás ellenére is kétgólos győzelemnek örülhetett a Mohács elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

Óriásit hajráztak a DKKA fiataljai

2024. ápr. 28.

A második félidőben huszonkét gólt szerezve győzte le a Kozármisleny együttesét a DKKA U19-es csapata a korosztályos bajnokság legutóbbi fordulójában.

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.