Elvárható a győzelem

spigott - 2018. február 16. 12:30

A nyolcadik helyezett Debrecen otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este hat órától a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapata.

Remekül sikerült a dunaújvárosi futsalosok számára az Aramis elleni bajnoki, melyen kiváló támadójátékot nyújtva aratott 10-1-es győzelmet a kilencedik helyezett vendégek ellen a Dunaferr DUE Renalpin FC együttese. Sokat azonban nem pihenhettek játékosaink a hétfői mérkőzést követően, ugyanis ma este hat órától már újabb feladat vár Hosszú Ádámékra, akik ezúttal a Debreceni egyetem AC vendégeként lépnek pályára a bajnoki alapszakasz 15. fordulójában.

Együttesünk vetélytársa a nyolcadik pozícióból várja mai fellépését úgy, hogy eddig lejátszott tizennégy találkozójából négy alkalommal aratott győzelmet, ugyanakkor tízszer vesztesen kellett elhagynia a pályát. Így volt ez Dunaújvárosban is, ahol a november 6-án 5-3-as sikernek örülhettek a mieink, ám ezen a találkozón alaposan megszenvedett csapatunk a vendégekkel, s csak az utolsó öt percben szerzett góllal tudta bebiztosítani szoros győzelmét. Nem vár tehát könnyű feladat a Dunaferr futsalosaira, s tisztában van ezzel Takó Csaba vezetőedző is, aki ennek ellenére is győzelmet vár tanítványaitól.

Képek: DO-archív

- Nehéz mérkőzésre számítok, mivel egyrészt egy hosszú út áll előttünk, másrészt egy nagyon kellemetlen pályaborításon kell játszanunk. Az ellenfél játékstílusa sem kellemes. Biztos vagyok benne, hogy komoly feladatunk lesz, de természetesen azon a mérkőzésen is a győzelem elérése a cél. Addig is dolgozunk a legutóbbi hibák kijavításán és önbizalommal lépünk majd a pályára.

A rovat további hírei: Sport

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.