Eredményes edzőtábor

spigott - 2024. július 4. 7:30

A sportági technikák gyakorlása mellett a kikapcsolódásra is jutott idő a DKSE birkózó szakosztályának és fiókszakosztályainak nyári edzőtáborában.

Kép: DKSE birkózó szakosztály

Az iskola befejezését követően a DKSE birkózó szakosztálya és fiókszakosztályai (Gurics György BDSE, Enying VSE) közös edzőtáborozáson vettek részt két helyszínen, melyhez szegedi birkózók is csatlakoztak. A Gurics György Birkózó Centrumban és a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskolában összesen száz fiatal részvételével folyt napi szinten a sportági technikák oktatása és gyakorlása.

Emellett természetesen különböző színes programokon vehettek részt a fiatalok: a délelőtti edzéseket követően délutáni fürdőzés, strandolás, mozizás, fagyizás, birkózással kapcsolatos totó-kvíz, valamint budapesti kirándulás és egyéb játékok szerepeltek a programban. Az edzőtáborozás alatt Tombor István vezetőedző, Fehér Krisztián, Telekné László Csilla, Sipos Zsolt, Dudás György, Kiss Károly edzők irányították a szakmai munkát és vezényelték a kiegészítő programokat, számolt be a mögöttük hagyott időszakról Tombor István vezetőedző.

A rovat további hírei: Sport

Vereséggel kezdte erdélyi túráját a DAB

Vereséggel kezdte erdélyi túráját a DAB

2024. okt. 05.

Gyergyószentmiklóson kapott ki a szezon első erdélyi vendégjátékának nyitómeccsén az Acélbikák alakulata pénteken délután. 6-1 lett a vége, ennél jóval több kell az eredményesebb folytatáshoz.

Idegenben kezdi a szezont a DKSE

Idegenben kezdi a szezont a DKSE

2024. okt. 04.

A TFSE vendégeként vág neki az Extraliga 2024/2025-ös szezonjának a DKSE felnőtt röplabda csapata szombaton délután három órától.

DSTV: sporttal ünnepeltek

DSTV: sporttal ünnepeltek

2024. okt. 04.

Nem meglepő módon sportos programokkal készültek a Magyar Diáksport Napjára a Vasvári Pál Általános Iskolában. A múlt pénteki esemény volt egyébként a Vasvári hét nyitánya – ragyog a zöld és a sárga, programözön lesz az iskolában. Hangkép.

Erdélyi túrán az Acélbikák

Erdélyi túrán az Acélbikák

2024. okt. 04.

Két találkozó vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira idei első erdélyi túrájukon pénteken és vasárnap.

A BL-ben kezdik a szezont vízilabdázóink

A BL-ben kezdik a szezont vízilabdázóink

2024. okt. 03.

Négy nagyon kemény mérkőzés vár a DFVE női vízilabda csapatára a Bajnokok Ligája kvalifikációs körében péntektől vasárnapig.

Végül a Fradi örülhetett

Végül a Fradi örülhetett

2024. okt. 03.

Hiába tartotta magát remekül bő negyven percig a DKKA női kézilabda csapata a Ferencváros elleni találkozón, végül a vendég zöld-fehérek szerezték meg a két bajnoki pontot szerdán este.

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

Három dunaújvárosi tornász vesz részt a Világkupán

2024. okt. 02.

A DKSE három tornásza vesz részt a szombathelyi Waberer's Torna Challenge Világkupán október 4. és 6. között.