A címvédőt fogadja a Kohász

spigott - 2024. október 2. 7:30

Az idei szezonban még hibátlan Ferencváros elleni hazai összecsapással folytatja a bajnokságot a DKKA felnőtt együttese ma este hét órától.

Kép: DO-archív

Nem kezdődött túl jól az idei bajnokság Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese számára, ugyanis Gulyás Péter alakulata előbb az MTK otthonában kapott ki öt góllal egy sokáig nagyon kiélezett találkozón, majd a Szombathelytől hazai környezetben, míg a Győr ellen idegenben szenvedett vereséget, így három fordulót követően még szerzett pont nélkül szerénykedik a bajnoki tabellán.

A folytatás sem ígérkezik azonban könnyűnek kézilabdázóink számára, ugyanis ma este hét órától a címvédő Ferencváros látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba. A fővárosi zöld-fehérek is három összecsapáson vannak túl, s eddigi mérlegük hibátlan, mert a Budaörs ellen húsz, a Mosonmagyaróvár ellen hat, míg a Békéscsaba ellen nyolc góllal nyertek, amivel a második helyet foglalják el a táblázaton.

A Fradi természetesen Dunaújvárosba is a győzelem reményében érkezik, s a papírforma is a fővárosiak sikerét ígéri, ám ez nem jelenti azt, hogy a Kohász is eleve feltett kezekkel várná a mérkőzést. A mieink reális célja most az lehet, hogy olyan teljesítményt nyújtsanak, amivel megfelelően fel tudnak készülni az Alba FKC és a Budaörs elleni mérkőzésekre, melyek lényegesen fontosabbak kézilabdázóink számára a bajnokság jelenlegi szakaszában.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: ismét fociztak az ovisok

DSTV: ismét fociztak az ovisok

2024. okt. 01.

Újra kergették a pettyest az ovisok. Remek időben, kiváló hangulatban rendezték meg a 2024-es Ovi Foci Kupa második fordulóját a Római városrészi Tagóvodában múlt héten. Hangkép.

Ismét tarolt a Fox SE a bajnokságon

Ismét tarolt a Fox SE a bajnokságon

2024. okt. 01.

Összesen huszonöt éremmel zárták a Hatvanban megrendezett grappling magyar bajnokság küzdelmeit a dunaújvárosi Fox SE versenyzői.

Remek eredmények a diákolimpián

Remek eredmények a diákolimpián

2024. okt. 01.

Hat dobogós helyezéssel zárták az országos diákolimpiai döntőt a DKSE és Gurics György BDSE ifjú birkózói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Újra Dunaújvárosba került az Alcufer Kupa

Újra Dunaújvárosba került az Alcufer Kupa

2024. szep. 30.

Minden mérkőzését megnyerve hódította el a XII. Alcufer Kupa nemzetközi vállalati kispályás labdarúgó torna első helyét a Liberty Dunaújváros együttese.

Megvan az első siker

Megvan az első siker

2024. szep. 30.

Egy nagyon szoros vereséggel és egy meggyőző sikerrel folytatta a korosztályos bajnokság küzdelmeit a DSE Röplabda Akadémia U17-es fiú csapata.

Ezúttal a Jegesmedvék örülhettek

Ezúttal a Jegesmedvék örülhettek

2024. szep. 30.

Hiába állt fel egyszer kétgólos hátrányból, végül 5-3-as vereséget szenvedett Miskolcon a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem volt kérdés, simán nyert a DFC

Nem volt kérdés, simán nyert a DFC

2024. szep. 29.

Az eddig harminc gólt szerző csóri csapatnak esélye sem volt a pontszerzésre a Dunaújváros FC labdarúgói ellen szombat délután.