Szöllősi Martin a válogatottban!

2017. november 13. (hétfő) 12:40 - doszerk

Bronzérmet szerzett a százhalombattai rövidpályás országos bajnokságon, majd bekerült a válogatott Európa-bajnoki keretébe Szöllősi Martin, a Dunaferr SE fiatal úszója.

Százhalombattán rendezték meg hétvégén az úszók rövid pályás országos bajnokságát, melyen a Dunaferr SE fiatal úszói is megmérették magukat. A dunaújvárosiak ezúttal nyolcfős különítménnyel (Lack Bianka, Fekete Dóra, Horváth Evelin, Kállai Botond, Selmeci Levente, Szlobodnyik Dávid, Szöllősi Martin, Weiter Dávid) vettek részt a rangos viadalon, s mint az a Dunaferr SE tájékoztatójából kiderült, igen szép eredményekkel örvendeztették meg az értük szorítókat. Versenyzőink közül ugyanis Fekete Dóra két számban is bejutott a döntőbe, s 200 mellen a negyedik, míg a 100 méteres mellúszásban a hetedik helyen csapott célba.

Szöllősi Martin bravúros bronzérmet szerzett! (Kép forrása: Dunaferr SE)

Még nagyobb bravúrt ért el Szöllősi Martin, aki már az 50 méteres mellúszás középdöntőjében elért harmadik helyével jelezte, hogy esélye van odaérni a dobogóra is. A 19 éves dunaújvárosi tehetség a fináléban is kiválóan teljesített, s a hódmezővásárhelyi Szilágyi Csaba (27,04), valamint a kőbányai Horváth Dávid (27,31) mögött 27,41 másodperces idővel ért célba a harmadik helyen. Kovács József tanítványa azonban nemcsak a dobogós helyezésnek örülhetett a viadal után, hanem annak is, hogy a Sós Csaba szövetségi kapitány beválogatta a válogatott keretbe is, s mivel a szakember előterjesztésére a Magyar Úszó Szövetség elnöksége is rábólintott, a Dunaferr SE kiválósága ott lesz a decemberben sorra kerülő koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokságon.

A rovat további hírei: Sport

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

A BVSC-n keresztül vezet az út a döntőbe

2018. december 14. (péntek)

A Női Vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében a DUE-Maarsk Graphics a BVSC-Zugló ellen játszik ma este fél hattól a Tüskeuszodában.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2018. december 13. (csütörtök)

Kiélezett, fordulatokban gazdag mérkőzésen szenvedett egygólos, 4-3-as vereséget Veszprémben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rangadó előtt a Dunaferr

Rangadó előtt a Dunaferr

2018. december 13. (csütörtök)

A harmadik helyen álló Veszprém otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket ma este nyolc órától a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat

Rasmussen: folyamatosan fejlődött a csapat

2018. december 13. (csütörtök)

Kim Rasmussen szövetségi kapitány szerint folyamatosan fejlődött a magyar női kézilabda-válogatott, ezért tudott remek mérleggel, négy győzelemmel és két vereséggel zárni a franciaországi Európa-bajnokságon.

Vidáman ünnepeltek a birkózók

Vidáman ünnepeltek a birkózók

2018. december 13. (csütörtök)

Fiatalok és veteránok, iskolavezetők és támogatók ünnepelték közösen a Dunaferr SE Birkózó Szakosztályának idei eredményeit a 2018-as karácsonyi ünnepségen.

Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott

Legyőzte Romániát, de kiesett a magyar válogatott

2018. december 12. (szerda)

A magyar női kézilabda-válogatott 31-29-re legyőzte Románia csapatát a franciaországi Európa-bajnokság középdöntőjének szerdai utolsó fordulójában, Nancyban, ennek ellenére nem jutott tovább csoportjából.

Tengernyi segítség

Tengernyi segítség

2018. december 12. (szerda)

A Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetének igyekeznek segítséget nyújtani a 17. Carissa Kupa szervezői a január 4. és 6. között sorra kerülő 32 csapatos nemzetközi kispályás labdarúgó tornán.