Bravúros ezüst Kaposvárról

2019. december 15. (vasárnap) 8:24 - spigott

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet az úszók országos rövidpályás bajnokságán a Dunaferr SE versenyzője, Szöllősi Martin.

Kaposváron rendezték meg a héten az úszók országos rövidpályás bajnokságát, melyen ott voltak a Dunaferr SE úszó szakosztályának legjobb versenyzői is. A dunaújvárosiak hatfős különítménnyel, a Farkas Botond, Fekete Dóra, Hromek Dóra, Lack Bianka, Szlobodnyik Dávid, Szöllősi Martin összeállítású csapattal vágtak neki a megméretésnek, melynek szombati napján szép sikernek örülhettek a sportág helyi kedvelői. Az 50 méteres férfi mellúszás versenyszámában ugyanis Szöllősi Martin parádés teljesítménnyel jutott be a szám A-döntőjébe, ahol 0:27,14 másodperces idővel a bravúros második helyet sikerült megszereznie. A Dunaferr SE versenyzői közül Fekete Dóra is bejutott az 50 méteres mellúszás fináléjába, s a rendkívül erős mezőnyben végül a nyolcadik helyen végzett.

Kép forrása: facebook

(Szentimrey Tamás)

A rovat további hírei: Sport

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!

Bronzérem Pécsről

Bronzérem Pécsről

2020. január 22. (szerda)

Egy harmadik és egy ötödik hellyel gazdagodtak a Dunaferr SE birkózói a hétvégén megrendezett felnőtt válogató versenyen.

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.