Kulcsszó: női kézilabda

Három válogatott játékos, két nemzetközi edzőtábor

Három válogatott játékos, két nemzetközi edzőtábor

2018. július 23. (hétfő)

Kim Rasmussen, a Magyar Női Kézilabda Válogatott szövetségi kapitánya három DKKA játékost, Szalai Babettet, Szekerczés Lucát és Sirián Szederkét hívta be bő keretébe. Ők jelenleg Törökországban készülnek a válogatottal, majd onnan egyenesen repülnek át Dániába, a DKKA felkészülésének helyszínére, így igen izgalmas időszakot élnek meg.

Siker az MTK ellen

Siker az MTK ellen

2017. augusztus 26. (szombat)

A tegnapi naphoz képest jobb játékkal második mérkőzésén győzött a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a Dunakanyar Kupán.

Kézilabda: biztos siker az évnyitón

Kézilabda: biztos siker az évnyitón

2016. január 03. (vasárnap)

Magabiztos játékkal hozta a kötelező győzelmet a sereghajtó Budaörs ellen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese. Zdravko Zovko tanítványai már az első félidőben eldöntötték a pontok sorsát, s végül nagyon sima, 36-22-es sikert arattak az év első mérkőzésén.

Női kézilabda Eb-selejtező - Sima győzelem a nyitányon

Női kézilabda Eb-selejtező - Sima győzelem a nyitányon

2015. október 08. (csütörtök)

A magyar női kézilabda-válogatott Dabason magabiztosan, 32-19-re nyert a szlovák csapat ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitófordulójában.

Munkaruhát öltöttek a Kohász kézisei

Munkaruhát öltöttek a Kohász kézisei

2015. július 13. (hétfő)

Megkezdte felkészülését a 2015/2016-os bajnoki és kupaszezon küzdelmeire a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, melynek klub- és szakvezetése sajtótájékoztató keretében számolt be a felkészülési időszak legfontosabb feladatairól.

Kézilabda: elúszott az elődöntő

Kézilabda: elúszott az elődöntő

2014. december 16. (kedd)

Háromgólos, 23-20-as vereséget szenvedett a magyar női kézilabda válogatott a dánok elleni Európa-bajnoki találkozón. Együttesünk keményen küzdött, de nem volt megoldása az ellenfél speciális játékrendszerére, így nem lehetett esélye a győzelemre.

Kézi Eb.: most biztos siker

Kézi Eb.: most biztos siker

2014. december 10. (szerda)

Könnyed, hatgólos győzelmet aratott a lengyelek elleni Eb-csoportmeccsen a két DKKA-játékossal felálló magyar női kézilabda válogatott. Együttesünk már tíz góllal is vezetett a vb-negyedik ellen, s bár a meccs végére kiengedett, sikere egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Kézi Eb.: döntetlen a nyitányon

Kézi Eb.: döntetlen a nyitányon

2014. december 07. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen, 29-29-es döntetlent játszott a magyar női kézilabda válogatott az oroszok elleni Eb-nyitányon. A két DKKA-játékossal felálló magyar csapat korán jelentős hátrányba került, két perccel a meccs vége előtt mégis két góllal vezetett, de a véghajrát elrontotta, s ez egy pontjába került.

Kézilabda: előny a Kohásznál

Kézilabda: előny a Kohásznál

2014. november 15. (szombat)

Finoman szólva sem játszott legjobb formájában, de fontos győzelmet aratott a macedón Vardar elleni EHF-találkozón a DKKA női kézilabda csapata. Mátéfi Eszter tanítványai negyven percig szenvedtek, de jól hajráztak, s így 28-20-as állásról várhatják a párharc jövő heti visszavágóját.

Kézilabda: nyert a bajnok

Kézilabda: nyert a bajnok

2014. november 12. (szerda)

Tisztességgel küzdött, de vereséget szenvedett a bajnoki címvédő Győr otthonában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese. A vége 27-19 a házigazda zöld-fehéreknek, csapatunk most már minden idegszálával a hétvégi nemzetközi kupameccsre készülhet.

Kézilabda: a címvédőre várva

Kézilabda: a címvédőre várva

2014. november 11. (kedd)

A sikeres békéscsabai kupameccs után ezúttal a bajnokságban lesz érdekelt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese, mely szerdán este hat órától a toronymagas favoritnak számító Győr ellen lép pályára idegenben. Teher nélkül, de már a hétvégére is figyelve.

Kézilabda: tovább a kupában

Kézilabda: tovább a kupában

2014. november 05. (szerda)

Kisebb hullámvölgyekkel, de megérdemelten győzött Békéscsabán a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese. Mátéfi Eszter csapata szinte végig vezetett, s bár a hajrá azért nem volt sima, végül 26-24-es sikerrel lépett tovább a Magyar Kupa következő fordulójába.

Kézilabda: öten a keretben

Kézilabda: öten a keretben

2014. november 05. (szerda)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának öt játékosa is meghívót kapott a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda válogatott bő, 28-as keretébe. Kapusposzton kettő, míg mezőnyben három dunaújvárosi játékosért szoríthatunk a felkészülés alatt is.

Kézilabda: a kupában javítani

Kézilabda: a kupában javítani

2014. november 04. (kedd)

Békéscsabára látogat szerdán a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely ezúttal a Magyar Kupában mérkőzik meg vetélytársával. Együttesünk igyekezett tanulni az FTC elleni vereségből, s a továbbjutás reményében lép pályára idén egyszer már legyőzött ellenfele otthonában.

Kézilabda: most nem volt esély

Kézilabda: most nem volt esély

2014. október 31. (péntek)

A negyvenötödik percig bírta a Fradi elleni mérkőzést a DKKA női kézilabda csapata, ám ezt követően a fővárosiak átgázoltak a sok hibát vétő Mátéfi-csapaton, s végül 19-28 arányú megérdemelt győzelmet arattak a két gárda találkozóján a sportcsarnokban ma este.