Kulcsszó: speciális olimpia

Ünnep együtt – a legjobbak között

Ünnep együtt – a legjobbak között

2020. január 23. (csütörtök)

A Speciális Olimpia múlt márciusi világjátékán aratott kolosszális siker után az Év Sportolója Díjra jelölték kategóriájukban Latinovics Líviát és Juhász Szebasztiánt – a két dunaújvárosi tornász edzőjük, Salamonné Szabó Éva kíséretében vehetett részt az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban múlt csütörtökön. Örök emlék, nem vitás!

A szív diadala a speciális olimpián

A szív diadala a speciális olimpián

2019. március 30. (szombat)

Hazaérkezett Abu Dhabiból, a speciális olimpiai játékokról a magyar tornász válogatott színeiben szereplő dunaújvárosi olimpiai bajnokokból álló csapat.

Közel hetven magyar érem

Közel hetven magyar érem

2019. március 22. (péntek)

A magyar küldöttség 68 érmet, 32 aranyat, 26 ezüstöt és 10 bronzot gyűjtött az Abu-Dzabiban és Dubajban megrendezett  XV. speciális olimpia nyári világjátékokon, amely látványos záróceremóniával fejeződött be csütörtökön este.

Újabb négy arany a speciális olimpián

Újabb négy arany a speciális olimpián

2019. március 18. (hétfő)

Fantasztikus magyar siker a torna csarnokban! Összesen négy aranyérmet szerzett a tornász Latinovics Lívia. A dunaújvárosi sportoló Összetettben, gerendán, talajon és felemáskorláton lett első.

Újvárosi éremözön a speciális olimpián

Újvárosi éremözön a speciális olimpián

2019. március 16. (szombat)

A magyar tornász-válogatottat kizárólag dunaújvárosi fiatalok képviselik a most zajló speciális olimpiai játékokon Abu Dhabiban. És nem is akár hogyan, hiszen a Móra iskola egykori tanulója, Juhász Szebasztián talajon,nyújtón és az összetett versenyben is olimpiai bajnok lett, lólengésben ezüst, korláton pedig bronzérmet szerzett! Gratulálunk!!!