Szoros vereség a rájátszásban

Szárszó Lajos - 2019. március 31. 15:01

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es férfi csapata Zalaegerszegen nagyot küzdött, végül azonban öt szettes meccsen szenvedett vereséget.

Az NBII férfi Nyugati csoportjának harmadik rájátszás mérkőzésén a DSE Röplabda Akadémia NBII-es csapata ezúttal a Zalaegerszeg vendégeként lépett pályára. A mieink igen érdekes összeállításban játszottak, melynek oka az volt, hogy a fiataloknak egyszerre több bajnokságban is helyt kellett állniuk. Így ismét újvárosi színekben láthattuk Farkas Lászlót, Szűcs Ákost, Engyel Lászlót, Tomanóczy Tibort és Kövessy Balázst is, míg a fiatalságot Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám képviselték. A mieink ráadásul kiválóan is kezdtek, hiszen az első játékot végig kézben tartva nyerték meg 25-17-re, mely erőt adott a második felvonásra is, hiszen nagy örömünkre azt is be tudták húzni, ráadásul igen magabiztosan (25-18).

Kép: DO-archív

Ekkor azonban magukra találtak a hazaiak, akik szoros játszmában szépítettek (25-23), melynek a végére alaposan elfáradtak a mieink. Ezt használta ki a Zalaegerszeg, és egyenlített (25-14), majd a döntő szettet, ha nehezen is, de megnyerte a hazai alakulat (15-13). Csapatunk vereségével jelenleg a tabella harmadik helyén áll.

ZTE RK – DSE Röplabda Akadémia NB II 3-2 (25-17, 18-25, 25-23, 25-14, 15-13)

ZTE RK: Horváth Richárd, Gellén Márton, Molnár Bence, Németh Balázs, Kiss Gergely, Gyenes Zoltán, Pap József, Gőczi Roland, Horváth Huba Bence, Lesznyik Károly. Vezetőedző: Domokos Lajos.

DSE Röplabda Akadémia NB II: Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám, Farkas László, Szűcs Ákos István, Engyel László, Tomanóczy Tibor, Kövessy Balázs.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

2024. máj. 08.

A közelmúltban készítettünk interjút Petrás Gáborral. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára fontos és örömteli hírekről számolt be: szó volt többek között a kispályás labdarúgó bajnokságról, valamint arról, hogy nagyon várják már az első kapavágást az új pálya projektnél. Hangkép.

Újra egy jó ügyért futnak

Újra egy jó ügyért futnak

2024. máj. 08.

Idén a Móra iskolának segíthetnek azok, akik részt vesznek a DLSZ Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportjának május 18-i rendezvényén.

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

2024. máj. 08.

Nyernie kell a DFVE női vízilabda csapatának Egerben ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnokság bronzérmének megszerzésére.

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.