Szoboszlai, Mourinho, Németország – hogy mi a közös bennük? A közelgő Európa-bajnokság!

doszerk - 2024. május 27. 9:00

I am José Mourinho – bizonyára te is a portugál mester hangján olvastad fel a bemutatkozást. Hogy honnan is ered mindez? Bizony, a Topps kártyák promóciójából! Na és hogy mi köze ennek Szoboszlaihoz vagy Németországhoz? Az, hogy az Európa-bajnokság egyik fő támogatója, a Topps és annak arca, Mourinho ezzel a videóval köszönt be körülbelül két évvel ezelőtt – és lett azóta szállóige. (X)

Azt pedig már jól tudjuk, hogy a németek otthon játsszák majd a meccseket, méghozzá többek között a magyar válogatottal is! A Collect All széles kínálatában a Topps Match Attax UEFA Euro 2024 kollekciók is elérhetőek már, így mindenkinek adott az esély felkészülni a nyár egyik leginkább várt világeseményére. Külföldi exkluzív termékek, szériákban megtalálható kártyák és bontatlan termékek, kezdőcsomagok, fémdobozok, multipackek, amire csak szükség van, minden kapható!

Mi az a Topps Match Attax?

A Topps Match Attax népszerű lapokat, kártyákat és paklikat dob a piacra évről évre, a rajongók pedig albumokba szedve gyűjthetik össze kedvenc csapataikat és sztárjaikat, és szerezhetnek információt az eseményekről. Hasonló a történet, mint a Panini-matricák esetében, a kártyákat pedig akár virtuálisan is fel lehet használni egyes számítógépes focis játékokhoz.

A Topps sorozatai tehát minden szempontból a legvérmesebb futballrajongóknak készülnek. Ezek a kártyák az UEFA Match Attax részei, a csomagok akár több száz kártyát és lapot is tartalmaznak – a limitált kiadásoktól kezdve a fényes, jubileumi darabokig. De taktikai kártyákra, kvízjátékra és ingyenesen felhasználható digitális kódokra is rá lehet lelni. A játék célja, hogy összegyűjtsétek és cserélgessétek, felhasználjátok a kibontott kártyákat, és elmondhassátok ti is magatokról, hogy “I am José Mourinho” – vagyis bújjatok a legjobb edzők bőrébe!

A Topps Match Attax UEFA Euro 2024 kollekciói

Az UEFA Euro 2024 kollekció specifikusan az idei Európa-bajnokság csapatait és játékosait foglalja magába – így köztük a magyarokat és 23 egyéb nemzetet. Különleges kiadások, ritka kártyák, érdekességek – hogy még vonzóbbá tegyék az idei tornát a szurkolók számára. A gyűjtögetők a kártyákon megtalálhatják a játékosok képét és nevét, az adott válogatottat, a fontos statisztikákat és információkat, limitált termékeket, és így tovább. Így minden adott a sikeres felkészüléshez!

Szerelkezz fel, és szurkold ki a magyar győzelmet!

Nem bírod kivárni az első meccset? Már a FIFA Ultimate Teamben hangoltok a barátokkal? Tippelgetés helyett – vagy mellett – valami másra vágytok? A Topps Match Attax kínálata számos izgalmat ígér a bontogatások és nyitogatások alkalmával. Az is elképzelhető, hogy egyikőtök a válogatott legjobb kezdő 11-ét szedi össze – na de jöjjön a legnehezebb kérdés: Dibusz vagy Gulácsi? Te magad is dönthetsz róla!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Mi mindenre jó az alumíniumredőny?

Mi mindenre jó az alumíniumredőny?

2024. jún. 17.

A redőnyök piacán az egyik legmagasabb minőséget az alumínium típusok képviselik. Nemcsak kiváló hőszigetelők, hanem a külső hangokat is tökéletesen kizárhatjuk velük. Mivel távirányítóval is működtethetők, abszolút kényelmes megoldás jelentenek bárhol, bármikor. Okosotthon esetén pedig igazi főnyeremény egy aluárnyékoló, hiszen fényre is be lehet állítani az üzemelését.

Befut az idei nyár első hőhulláma – és rögtön durva lesz!

Befut az idei nyár első hőhulláma – és rögtön durva lesz!

2024. jún. 17.

A kánikula már ma megkezdődik a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint – de az igazi durvulás szerdától várható. 38-39 fokos csúcsokkal is számolhatunk – kinéz az év első hőségriasztása!

Erre számíthatunk a szürkehályog műtét után

Erre számíthatunk a szürkehályog műtét után

2024. jún. 17.

Mint minden műtéti beavatkozásnál, természetesen a szürkehályog műtét esetében is van pár dolog, amire érdemes felkészülni. Persze ez esetben nem kell komoly korlátozásokra gondolni. (X)

DSTV: így születik a sláger

DSTV: így születik a sláger

2024. jún. 17.

Titokzatos boszorkánykonyha mélyére pillant a DSTV összeállítása. Liszkai Lukács zenésszel a slágerek jellemzőit fedik fel, a slágergyártás hosszú és rögös útját is feltérképezve. Miből lesz sláger? Mitől lesz egy szerzemény sláger? Hangkép a válaszokkal.
 

Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

2024. jún. 16.

Hölgyként jellemzően nyitottak vagyunk különféle szépségápolási és alakformálási praktikákra, amelyek segítenek feldobni a megjelenésünket és pozitív hatást gyakorolnak az összképre. (X)

DSTV: épül a játszótér az iskolaudvaron

DSTV: épül a játszótér az iskolaudvaron

2024. jún. 16.

Új közösségi színtér születik a BIROK Szabó Magda Tagintézményében, derül ki a DSTV összegzéséből. A közelmúltban rendezett jótékonysági bál bevételét játszótér építésére fordítják – már javában tart az eszközök telepítése az intézmény udvarán. Hangkép.

Tábor Dunaújvárosban: itt a nyár, tele életre szóló élmények ígéretével

Tábor Dunaújvárosban: itt a nyár, tele életre szóló élmények ígéretével

2024. jún. 15.

Kezdődik a vakáció, és már az önkormányzati napközis tábor nyitása is közeledik – július elsejétől, hat héten keresztül várják a fiatalokat.